VERKOOPSVOORWAARDEN

Algemene verkoopsvoorwaarden


Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestigingsmail met de nodige gegevens en het totaal te betalen bedrag inclusief verzendingskosten.
 
Prijzen:

- De genoemde prijzen zijn exclusief verzendingskosten.
 
Betaling:

- Betaling gebeurt door middel van vooruitbetaling (overschrijving of contanten).

- De consument kan zich eventueel beroepen op het verzakingsrecht zoals bedoeld in artikel 80 van de Wet op de handelspraktijken  en de voorlichting en bescherming van de consument van 14 juli 1991.

Levering:

- We houden er aan uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

- De producten worden geleverd binnen de 6 weken na ontvangst van betaling.

- Er kan eventueel vertraging ontstaan omdat we niet alle producten op voorraad hebben.

- Indien een product niet leverbaar is, dan zal het bedrag voor dat besteld product zo spoedig mogelijk worden terugbetaald.

- De verzending van de producten gebeurt op risico van de klant, wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of voor eventuele beschadigingen door derden.
 

Retourneren:

- Binnen 14 dagen na ontvangst van de producten.

- Alleen retourneren in de originele verpakking en onbeschadigd.

- Eventuele verzendingskosten zijn voor rekening van de klant en worden niet door ons vergoed.  Bij verzaking van de overeenkomst met toepassing van artikel 80 van de Wet op de handelspraktijken, kunnen de eventuele kosten voor terugzending niet ten laste van de consument worden gebracht indien het geleverde product of de verstrekte dienst niet beantwoordt aan de beschrijving van het aanbod.

- Het aankoopbedrag (exclusief verzendingskosten) wordt na ontvangst van het retourpakket zo spoedig mogelijk overgeschreven.
 

◊ De afbeeldingen kunnen afwijken van de beschikbare netten.
 

◊ We respecteren uw privacy en zullen uw gegevens niet aan derden geven.